selamat datang

Friday, September 23, 2011

BERITA TERGEMPAR !

hola kengkawan :)
apo kabor eh jang...*tetibe kuar loghat nogori *
hohoho
cik secret ade bende nak g taw nie...korang baca la tajuk entry tuhh...tapi segan la...O~O ermmmm...nak citer ke??
ishh malu sesangat..hikhikhik * sumpah gedik giler* hahaha
cik secret kan sebenarnye ...........ermmm...lalalalala *konfom ramai yg bengang pastuhh xnak bace dah blog cik secret kan * HAHAHA chill la....baru je macam nie dah nak tacing2 nak lari pulak...aishh..aishh... *melalut pulak cik secret nie* hehe peace no war <3
cik secret dah DEACTIVATED facebook cik secret :)
tuhh je ponn cik secret nak g th..muahahahaha :P
cup..cup...cik secret mcm ade dgr2 u ollss tanye kenapa cik secret deactivated kann..
aaaaa biar cik secret sorang jela tahu k.....lg ponnn bukan ade yg kesah ponn cik secret deactivated facebook tuhh..rasenye lg suka adelah kowt..kan...kan....huhu
okeyh dah2 la yee psl facebook tuhh..bkn dtgkan faedah ponn..HAHA *memang xboleh ayat dari seorang yg sudah xde facebook wat masa skrg..hehe
sekarang cik secret nak citer psl Uni life's la....dengan jayanya cik secret baru menyelasaikan 2 paper exam :)))) *fine baru 2 paper dah nak gebang seantero dunia kann* ade mak kesahh nyahh...huahuahua
3 more paper to go...chaiyok2...ganbatte....this coming sunday cik secret ade 1 paper iaitu CTU *agama Islam * ok....n the second last paper ary selasa *QMT a.k.a stastistic
and yang paling penting ary selasa tuhhh cik secret akan pulang ke KUALA LUMPUR...
-i'm coming home..tell the world that i'm coming home- *sila nyanyi dengan penuh perasaan dan sambil tersenyum* hahahahaha
gembira noksss mak nak balik KL nie...balik2 ponn cik secret kene study taw....paper last will be held on 9 oct...memang xlame gap ktorg...from 27-8 oct...fulamak weyhhhh....
btw balik KL kali nie xbest mcm biasa sebab all my best frenz sume smbg degree...means that skrg dorg tgh belajar kan U masing2 la...yelahh almost last two weeks dorg br dftr...so kesimpulannya cik secret akan kebosanan :(
okeyhlah byk pulak bebelan cik secret yg lagi comel dan kiut miut nie...*sumpah perasan* -dah korg xnak puji cik secret puji la diri sendiri lolXD
bubbye sume <3
jumpe lagi dlm bebelan cik secret comel pada masa akan dtg *skemanya ayat* kwn sape la nie..haha

6 comments:

  1. Ok....
    * dengan gaya tangan dan kaki....

    ReplyDelete
  2. cikon..29/9 kite balik kl lagik hewhewhew:)
    --kazuteera -- :)

    ReplyDelete
  3. yke...kuar jommm...hehe tgk wayang...lame giler vavi la xtgk..byk citer best kann skrg..

    ReplyDelete