selamat datang

Tuesday, November 15, 2011

sunyi sepi bermula apabila cik secret MALAS !


hola peeppssss <3
sunyi sepi je kann =.=
lame jugak x menaip nie since raya haji...*kemalasan kemelandaan*
nak buat ape2 rasa mls je..*why why..can u give d answer?* hurmmm
nak online malas tapi bukak jugak la..HAHA nak update status twitter ponn malas ape lagi nak men game the sims , baking life ponn MALAS *apakahhh*
owh b4 cik secret lupe last week cik secret hangout with my girls <3 ktorg g mid je ponn
tp really have fun with them <3 muahhh insyaallah cik secret akan update bout our hangout in other entry because cik secret didn't receive all the pictures yet :) so be patient k :))
tnggl a few days je lagi cik secret akan duk kat umah atau kata lainnya KL..after this kene bermastautin ke mache balik...hohoho
ade rasa sdeyh and happy *what sad & happy* weird meyhh ! HAHA
sdeyh sbb nak tngglkan umh n family but happy sbb dpt jmpe all my beloved frenzz..awesome kann..muahahaha
barang xpacking lagi.lambat lagi kann..so xpayah packing awal2..lolXD
cik secret akan berangkat pulang ke machang seperti butiran yg berikut :-

Date : 19 nov 2011
Place : KL SENTRAL
Transport : train ( KTM BERHAD)
Time : 8.30 p.m

lengkap kan maklumat cik secret..bwhahaha..couch ape platform ape xboleh la bg th..bknnye korang nak hantar ponn kann..hahaha
brg cik secret akan bwk as usual la BANYAK ! bak kata my mom >>> kakak mane pernah bwk balik 1 beg..selalunya ber'beg2* HAHA how come meyh cik secret nak reducekann brg..all the stuff very important to me...lagi senang bwk semua kann drpd tergagau2 mencari kat sane..hehehe
okie la cik secret nak bagi th nie je..tarikh penting...haha
starting from that date maybe susah for cik secret nak update blog or on9 because line kat machang very very very bad * okeyh my eng always trouble* HAHAHA
anyway it depends on the line there..if the line can be good for me so i will on9 24 hours *amek kauu* huhu
bubbye u'olssss <3


p/s : next entry >> korean !








3 comments:

  1. bese la pmpn..mane penah brg sikit...hehehe...

    ReplyDelete
  2. aton : hee..tanx :)
    sofia : kann.kann..girl mmg byk brg..huhu

    ReplyDelete